Svein Tindberg, et navn som er kjent for de fleste, er skuespilleren som har levendegjort det kristne evangelium for flere hundretusener av mennesker, og det ved kun å ta i bruk de bibelske tekstene og sine egne opplevelser, sin søken, sin tvil og sin tro. Denne gang kan du oppleve ham i forestillingen «Som skrevet står».

Det blir en stund med fine tekster og mye humor. I forestillingen tar Tindberg frem høydepunkter fra Apostlenes gjerninger,  Markus, Abrahams barn og Gudspartikkelen. Forestillingene som har gjort ham kjent og kjær langt utenfor et «vanlig» teaterpublikum. Han tar også publikum med litt «bak kulissene». Du får se hvordan han som kunstner og teatermenneske nærmer seg disse tekstene. «Det er lov å leke litt med bibeltekstene og se hva som faktisk står», har han uttalt.

Tindberg er utdannet fra Statens Teaterhøgskole i 1974. Han har vært ved Det Norske Teatret, Fjernsynsteatret, Trøndelag Teater, Nationaltheatret og Riksteatern (Sverige).

Enmannsforestillingene «Evangeliet etter Markus», «Apostlenes Gjerninger», «Abrahams barn» og «Gudspartikkelen» er alle i regi av Kjetil Bang-Hansen. Sammen med Svein Tindberg har de skapt en helt egen, unik genre.

Forestillingen varer i ca 60 minutter.